Yaşlılar Haftası dolayısıyla Çaycuma İkinci Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Sosyal Tesislerde yemek düzenlendi.


Yemeğe huzur evi sakinlerinin yanı sıra Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Kemal Gökçe, belediye meclis üyeleri, daire amirleri katıldı.


Yemekleri dernek yönetiminin yaptığını belirten Dernek Başkanı Özlem Arslan; &[#]8220;18&[#]8211;24 Mart tarihlerinde kutlanan yaşlılar haftası dolayısıyla yönetim kurulu olarak Huzur evinde kalan yaşlılarımıza moral ve motivasyon acısından kenidlerine böyle bir gece düzenlemeyi tasarladık. Bu yemeğe katılan herkese teşekkür ediyorum&[#]8221;dedi.


Geceye eşi Gönül Gülşen ile birlikte katılan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; &[#]8220;Yaşlılarımızı sadece bugün değil, her gün hatırlayarak ve onların yanında olarak sevgimizi göstermeliyiz. Türk milletinin sahip olduğu toplumsal değerler vardır. Bu toplumsal değerlerin başında büyüklerimize gösterilen sevgi ve saygı gelmiştir. Dün ile bu gün arasında bir köprü görevi üstlenen yaşlılarımıza olan minnettarlığımızı böyle özel bir gecede daha anlamlı bir şekilde dile getirme imkânı buluyoruz. Fakat yaşlılarımızı sadece bugün değil, her gün hatırlayarak ve onların yanında olarak sevgimizi göstermeliyiz. İşte böyle bir günde bu geceyi tertipleyen değerli İkinci Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği&[#]8217;nin yönetimini, bu yemeğe katkısı olanları ve geceye katılan herkesi kutluyorum&[#]8221;diye konuştu.


Çaycuma Huzurevi sakinlerinden Abdullah Yılmaz, sazı ile birlikte söylediği parçalarla geceye katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Editör: Pusula Gazetesi