Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesi Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu küçük kızlar hentbol takımı Zonguldak&[#]8217;ta yapılan karşılaşmalarda il birinciliğinden sonra 16&[#]8211;20 Mart 2011 tarihleri arasında Karabük&[#]8217;te yapılan bölge hentbol karşılaşmalarında bölge şampiyonu olmaları nedeniyle okul müdürü ve antrenörleri nezaretinde Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner ve Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerciyi ziyaret etti.
İlk olarak Belediye Başkanı makamında ziyaret eden 100. Yıl İlköğretim Okulu küçük kızlar hentbol takımı öğrenci ve yöneticileri kazandıkları başarıyı Başkan Semerci ile paylaştı. Ziyaretlerinden ve kazandıkları başarıdan dolayı yöneticileri ve öğrencileri tebrik eden Mustafa Semerci, &[#]8221;Öncelikle ilçemize bölge şampiyonluk kupası getiren öğrencilerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Belediye olarak spora ve sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Kaymakam Hüseyin Öner ise, &[#]8221;Öncelikle okul idarecilerini, öğretmenlerimizi ve bizlere bu başarıyı kazandıran öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Devrek Lisesi, Kuva-i İlköğretim Okulu, Misak-ı Milli İlköğretim Okulu ve 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerimiz çeşitli spor dallarında ilçemize başarılı sonuçlar kazandırmıştır. En son Karşıyaka 100.Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin bölge birincisi olması bizleri onurlandırmıştır. Öğretmen, çalıştırıcı ve öğrencilerimi tebrik ediyorum. Bu başarılarının devamını diliyorum. Kaymakamlık olarak her türlü maddi ve manevi destekleri veriyoruz ve bu desteklerimiz sonuna kadar devam edecektir. Tekrar başarılarından dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi