Ak Parti temayül yoklamasında 7. sırada yer alan Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Nurcan Abay, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Kadın Kolları İl Başkanı Havva Yılmaz&[#]8217;ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Geçtiğimiz hafta Pazar günü gerçekleştirilen temayül yoklamasında ilk 10&[#]8217;na girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Nurcan Abay, &[#]8220;Sayın Ak Parti İl Başkanımız Hamdi Uçar ve Kadın kolları Başkanı Havva Yılmaz&[#]8217;a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerden değerli desteklerini esirgemediler, ilk 10&[#]8217;nun içinde olabildim. Listemizde gerçekten bir birinden değerli adaylarımız vardı. 31 kişilik dolu dolu güzel bir listeydi. İlk 10&[#]8217;nin içinde olmak istedim ama açıkçası bir beklentim olmadı&[#]8221; dedi.



UÇAR: &[#]8216;NURCAN ABAY AK PARTİ&[#]8217;YE HEYECAN KATTI&[#]8217;


Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ise, Nurcan Abay&[#]8217;ın Ak Parti&[#]8217;ye bir heyecan kattığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: &[#]8220;Nurcan Hanım partimize katıldığı günden itibaren renk katkılar, heyecan verdiler. Temayül yoklamasının dışında da yapmış olduğu etkinlikler, faaliyetlerle gerçekten bize güç kattılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendisinin bizim partimize katılmasından heyecan duyduk. Böyle renkli bir atmosferde çok açık ve şeffaf bir şekilde bir seçimin yapılması, heyecanlı bir seçim yaşanması onları çok mutlu ettiğini ifade ettiler. Elbette ki temayül yoklaması milletvekili sıralamasını belirleyeceği anlamını ifade etmiyor. Bu basamaklardan bir tanesidir. Önümüzde ki süreçlerde Genel Merkez ayağı var, anket ayağı var, Başbakanımız hazırlayacağı komisyon var. Şu anda bu evrelerden geçiyoruz. Ama daha önemlisi bütün aday adaylarımızın centilmenlik içerisinde, barış, kardeşlik içerisinde bu süreci geçirdiğine şahitlik yapıyoruz. İnşallah milletvekili adaylarımızın tespiti yapıldıktan sonra da arkadaşlarımızın aynı desteği vereceğine, aynı heyecanı duyacağını umut ediyorum. Bizim bütün beklentimiz budur. Zaten aday tanıtım toplantımız da bununla ilgili arkadaşlarımız fikirlerini söylediler. Bir Ak Parti&[#]8217;li olarak bundan büyük haz, mutluluk duyuyoruz. Tekrar Nurcan Hanıma başarılar diliyor, yolun açık olsun&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi