PanParks Vakfı, Bartın Kastamonu Küre Dağları Milli Parkı&8217;nın PanParks Sertifikası´nı alabilmesi için gerekli denetim ve teknik destek hizmetlerini yerine getirebilmek amacıyla, Avrupa Açıkhava Koruma Derneği&8217;ne kaynak başvurusunda bulundu. PanParks&8217;ın Küre Dağları önerisi başka projelerle yarıştığı için başvurunun kabul edilmesi, http://www.bikeandtrekking.nl sitesi üzerinde yapılacak oylamada alınacak desteğe bağlı. Oylama 1 Nisan tarihine kadar yapılabiliyor.





Küre Dağları Milli Parkı Avrupa&8217;nın seçkin milli parkları arasına girmeye aday



PanParks oylarınızı bekliyor



PanParks Vakfı, Bartın Kastamonu Küre Dağları Milli Parkı&8217;nın PanParks Sertifikası´nı alabilmesi için gerekli denetim ve teknik destek hizmetlerini yerine getirebilmek amacıyla, Avrupa Açıkhava Koruma Derneği&8217;ne (Environmental Outdoor Conservation Association) kaynak başvurusunda bulundu.



En fazla desteği kim alırsa



Rekabete dayalı değerlendirmede, PanParks&8217;ın Küre Dağları önerisi başka projelerle yarışıyor. Bu başvurunun kabul edilmesi için oylarınıza ihtiyaç var. http://www.bikeandtrekking.nl sitesi üzerinde 15 Mart-1 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek oylama sonucunda en fazla desteği alacak projenin başvurusu kabul edilecek.


Nasıl oy kullanacaksınız?



http://www.bikeandtrekking.nl Sayfanın en altında Breng je stem uit başlığında 1. sırada bulunan PAN Parks Foundation (10,000 hectares of Wilderness) seçeneğini işaretleyerek, alttaki Ik ga met de voorwaarden akkoord / Agree to Terms & Conditions) kutucuğunu onaylayarak, Breng je stem uit / Vote butonuna basıp oylama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.



PanParks ağına katılacağız



Küre Dağları Milli Parkı Avrupa&8217;nın seçkin milli parklarını içeren PanParks ağına katılmaya aday. Ancak, geniş mutlak koruma bölgelerine, zengin ve iyi korunmuş yaban hayatına ve üstün ziyaretçi hizmetlerine sahip milli parkların dahil olabildiği PanParks sistemi içindeki alanların sayısı henüz 11.

Editör: Pusula Gazetesi