Anadolu Hastanesi Kulak Burun Boğaz hekimlerinden Op. Dr. Evrim Balbaloğlu tarafından yapılan sağlık taramasında, miniklerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.


Anadolu Hastanesi Kulak Burun Boğaz hekimlerinden Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, hastane olarak faaliyet gösterdikleri kente karşı duydukları sosyal sorumluk kapsamında değişik branşlarda bu tür ücretsiz sağlık taraması organizasyonlarını hayata geçirdiklerini ve bundan sonra bu organizasyonların devam edeceğini ifade etti.


Gonca Kreş&[#]8217;te yapılan sağlık taramasında miniklerde önemli sağlık problemlerine rastlanmadığının da altını çizen Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, &[#]8216;bölgenin ilk tam donanımlı özel hastanesi olarak bu tür ücretsiz sağlık taraması organizasyonları düzenliyoruz. Amacımız bu tür organizasyonlarla faaliyet gösterdiğimiz kentin insanlarına olan sosyal sorumluluğumuzu göstermek. Bundan sonra da değişik branşlarda bu tür sağlık taraması organizasyonlarını düzenlemeye hastane olarak devam edeceğiz. Çocuklarımız başta olmak üzere insan sağlığını önemsiyoruz&[#]8217; dedi.


Gonca Kreş Sorumlu Müdürü Rahşan Yılmaz ise Karadeniz Ereğli Sorumlu Müdürü Rahşan Yılmaz ise Karadeniz Ereğli Anadolu Hastanesi&[#]8217;nin, kreşlerinde bulunan minikler için düzenlediği ücretsiz sağlık taramasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastane yöneticilerine ve doktorlarına teşekkürlerini sundu.

Editör: Pusula Gazetesi