Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 7 Mart Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi&[#]8217;nde bir araya geldi. Başkan Posbıyık, Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Turan Çınar&[#]8217;ın da hazır bulunduğu, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette 20 Mart 2011 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Evi, Cem ve Kültür Merkezi ile Ali Molla Camii Avlusu üst Kapatma Projesi&[#]8217;nin Açılış Töreni, Yöresel Tanıtım Evleri ve Kapalı Pazaryeri Temel Atma Törenleri ile ilgili olarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu&[#]8217;na detaylı bilgiler verdi.
Yapılan çalışmaların bölge ve ülke için çok önemli hizmetler olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Başkan Posbıyık&[#]8217;a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, &[#]8220;20 Mart&[#]8217;ta Ereğli ve Zonguldaklı vatandaşlarımızla bir arada olabilmek şimdiden sabırsızlanıyorum. Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından son zamanlarda gerçekleştirilen başarılı proje ve çalışmaları yakinen takip ediyorum bunların temel atma ve açılış törenlerine katılmak bize nasip olacağı için de mutluyum. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Posbıyık olmak üzere herkesi tebrik ediyorum&[#]8221; dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu&[#]8217;nu makamında ziyaret ederek kendisini 20 Mart 2011 Pazar günü gerçekleştirilecek törenlere davet eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, partinin Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile de bir araya geldi. Başkan Posbıyık&[#]8217;ı kahvaltıda misafir eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 20 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek temel atma ve açılış törenlerine katılacağını söyledi.
Tekin yaptığı konuşmada, uzun yıllar Karadeniz Ereğli&[#]8217;de Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Posbıyık ve ekibinin, önemli çalışmalarla kenti modern bir yapıya kavuşturduğunu kaydederken, &[#]8220;Karadeniz Ereğli sadece bulunduğu bölgenin değil, Türkiye&[#]8217;nin gözbebeği kentlerinden biri ve biz de Karadeniz Ereğli&[#]8217;yi önemsiyoruz. Kentin geleceğinin şekillenmesinde büyük paya sahip olacak gelişim projelerinin hayata geçirilmesi, en az Ereğliler kadar bizleri de mutlu ediyor, gururlandırıyor&[#]8221; dedi.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 20 Mart 2011 Pazar günü yapılacak temel atma ve açılış törenleri programının kesinleşmesi ve CHP Genel Merkezi&[#]8217;ndeki temaslarının ardından Ankara&[#]8217;dan ayrıldı. Akşam saatlerinde Zonguldak&[#]8217;a geçen ve CHP Zonguldak İl Örgütünü ziyaret ederek İl Başkanı Tümer Peker ile bir araya gelen Başkan Posbıyık, İl Başkanı Tümer ve yönetim kurulu üyelerine 20 Mart 2011 tarihindeki törenlerin davetiyelerini takdim etti. Başkan Posbıyık, İl Başkanı Peker ile gerçekleşen görüşmesinde kendilerine Genel Başkanları Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun selam ve sevgilerini iletti.
7 Mart Pazartesi günkü temaslarını CHP İl Örgütü ziyareti ile tamamlayan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 8 Mart Salı günü saat 10.00&[#]8217;da da CHP Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü&[#]8217;nü ziyaret etti. İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ile bir araya gelen ve kendisi ile parti yöneticilerinin davetiyelerini sunan Başkan Posbıyık, Kartal&[#]8217;a da Genel Başkanları Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun iyi dileklerini iletti.
Editör: Pusula Gazetesi