AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;nu ziyaretinde ilçe gündemini değerlendirdi. Alaplı&[#]8217;nın ilerleyen süreçte çok önemli sürprizlere sahne olacağını kaydeden Uçar, &[#]8221;Alaplı önümüzdeki süreçte çok önemli sürprizlere sahne olacak gibi görünüyor. Çünkü yatırıma uygun bir bölge, lojistik anlamda uygun bir bölge, Bununla, ilgili bir takım alt yapı çalışmaları var&[#]8221; dedi.
Alaplı&[#]8217;nın bölgesine sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Uçar, &[#]8220;Bende il ve ilçe tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına saygılar sunuyorum. Sizlerin yeni görev alanınızda başarılar dilemek için sizi tebrik etmeye geldik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Düşüncelerinize katılmamak mümkün değil. Aynı duygulara, aynı düşüncelere sahip insanlar ortak noktada buluşabilirler. Bunun örneği de sizsiniz. Görülüyor ki Alaplı&[#]8217;da sivil toplum örgütleriyle ve siyasi parti yöneticileriyle uyum içinde ahenk için de çalışma örneği gösteriyorsunuz. Bu bölgemize yapacağımız hizmetlerin daha sağlıklı ve verimli olması adına önemli bir gelişme. Zaten siyasilerin ve sivil toplum örgütlerinin kavgalarından hiç kimse fayda sağlayamamıştır. Örgütün içinde olanlara da bir fayda sağlamamıştır. Uyumun ve ahengin olması çok çok önemlidir. Bizde buna önem veriyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımızla birlikte Alaplı&[#]8217;ya bir ziyaret düzenledik. Sizi de yeni siyasi oluşumun içinde, yeni bir heyecanla, yeni bir enerjiyle ifade ettiğiniz gibi Alaplı&[#]8217;mıza yapılacak hizmetlerin yerinde ve daha hızlı bir şekilde gelmesi adına bizlerde siyasi irade olarak gereken desteği vereceğimizi yanınızda olacağımızı ve güç vereceğimizi ifade etmek istiyoruz. Alaplı&[#]8217;nın bölgesine sahip çıkması lazım, destek vermesi lazım, bölgesinde yapılacak hizmetlerinden o insanlar yararlanacaklar. O yüzden bir bütün olmak lazım, Alaplı&[#]8217;daki bütünlüğü bizlerde görüyoruz. Hem siyasi hem de ekonomik anlamda, Alaplı önümüzdeki süreçte çok önemli sürprizlere sahne olacak gibi görünüyor. Çünkü yatırıma uygun bir bölge, Lojistik anlamda uygun bir bölge, bununla ilgili bir takım alt yapı çalışmaları var. Bunları sizlerde biliyorsunuz. Tabi sizin başkanlığınızda ve arkadaşlarımızın destekleriyle bu hizmetleri kısa süre içinde buraya vermeye çalışacağız. Ülkemizin ve dünyanın sorunu olan işsizliğe bir çözüm bulmuş olacağız. Kalkınma hamlesi başlatmış olacağız. Destek vermiş olacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içersinde bu hizmetleri getireceğiz, görevinizde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da &[#]8220; Biz hiç zaman ayrı olmadık. İlçe teşkilatıyla olsun Alaplı&[#]8217;daki arkadaşlarımızla olsun biz hep bir aradaydık. Kendimizi yabancı bir yerde hissetmiyoruz, öyle bir duyguya bile kapılmadık. Kendi evimizde gibi hissediyoruz. Mühim olan el birliği içinde hep beraber memleketimize bir çivi çakmak ne yapabilirsek en büyük kazanım odur. Siyasetini yaparken insanlar memleketine faydalı olmak için yaparlar. El birliği içinde de çalışınca olacağını da inanıyorum. İlçe başkanımız ve ilçe teşkilatımız sizler il teşkilatımız İl başkanımız, belediye meclisi ve il genel meclisi arkadaşlarımızla beraber teşkilatlarla beraber milletvekillerimizle beraber iyi diyaloglarımız var hepside yardımcı oluyorlar. İnşallah Alaplı&[#]8217;yı daha güzel yerlere getireceğiz. Türkiye&[#]8217;nin örnek kentlerinden biri olacaktır. Bütün çabamız budur. Ben tekrar çok teşekkür ediyorum, bana düşen ne varsa her zaman Alaplı olarak ve belediye olarak emrinizdeyim &[#]8220; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi