Kısa bir süre önce kurulan Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürlüğü görevine atanan Özgür Topaloğlu Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;ni ziyaret ederek önümüzdeki günlerde Zonguldak basınında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Topaloğlu Başkan Atilla Öksüz, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle sohbet edip bilgiler aldı.



Yaklaşık 12 yıldır basın camiası işin içerisinde olduğunu ve yerel basının daha iyi kalkınabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Özgür Topaloğlu, resmi ilan alan gazetelerde ilan dahil birçok sorunlara düzenleme getireceklerini söyledi.



Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, konuşmasında; &[#]8220;2,5 ay gibi bir sürede tam olarak faaliyete geçmeye başlayacağız. Yerel basının sorunlarını çok iyi biliyoruz. Özellikle ilan konularında çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Biz bunların hepsini düzene sokacağız. Ama bunları hep birlikte çalışarak yapacağız. Özel ilanlar konusunda da sizlere yardımcı olacağız. Bunu Trabzon&[#]8217;da başardık. İnşallah Zonguldak&[#]8217;ta da başaracağız. Yerleşme işlerimiz bittikten sonrada ilk olarak Zonguldak yerel basınıyla bir toplantı yapacağız. Ortak kararlar alarak çözüm yollarını birlikte bulacağız. Bu konuda sizlerinde desteğinize ihtiyacımız var. Her türlü projenizde de sizlere destek olacağız&[#]8221; dedi.



Başkan Atilla Öksüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:


&[#]8220;Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak mesleki eğitimler başta olmak üzere pek çok alanda basının sorunlarını duyurmaya çaba sarf ediyoruz.


Basın İlan Kurumu&[#]8217;nun Zonguldak&[#]8217;ta şube açmış olması ilimizin yerel basını için önemli bir gelişmedir. Şube Müdürlüğü&[#]8217;nün faaliyete geçmesiyle birlikte aksayan yönlerin doğrudan çözümü sağlanacak. Birlikte hareket ederek sorunları çözüme ulaştıracağımızı düşünüyorum. Bu konuda dernek olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Zonguldak&[#]8217;a hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi


Topaloğlu daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu.


Topaloğlu ayrıca şu an Şube Müdürlüğü olarak yapılan kurulumun ileriki günlerde Bölge Müdürlüğüne dönüştürülebileceğini söyledi.


Editör: Pusula Gazetesi