Filyos beldesinde, 22 Ocak 2011 tarihinde evinden ayrıldıktan bir süre sonra kaybolan Aytaç Göcen´in aracına ait olduğu belirlenen araç parçaları bulundu. Babası Seyfi Göcen de araç parçalarının kendi arabasına ait olduğunu belirtti. Olay mahalline gelen jandarma ekipleri ve Aytaç Göcen´in yakınları ve köylüler arama çalışmalarına katıldı. Anne Ayşe Göcen de duygulanarak ağladı. Baba Seyfi Göcen, oğlunun bulunması için yetkililerden yardım istedi. Göcen, parçaların aracına ait olduğunu belirterek şöyle
konuştu: "Göbü köyünde aramaya başladık. Türkali sahilinde bu parçaları bulduk. Devletimizden yardım istiyorum dalgıçlar tarafından denizin dibi taranıp çocuğumun bulunmasını istiyorum. Bu kayaların arasında arabaya ait parçalar çıkıyor. Çocuğumun aracın içinde kaldığını düşünüyorum."
Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal da yerel birimler olarak kayıp Aytaç Göcen´i aramaya devam ettiklerini belirterek "Anne ve babası ile yakınları da aramaya devam etti. Sabah saatlerinde Türkali Küçükağız mevkiinde araç parçaları bulundu. Araç parçaları ailenin aracına benziyor. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi