Halkın Sesi Partisi Zonguldak İl Teşkilatı kurulmasının ve teşkilat çalışmalarına başlamasının ardından kurum, kuruluş ve protokol ziyaretlerine devam ediyor. Has Parti İl Başkanı Secaattin Gonca ve il yönetim kurulu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanlığını ziyaret ederek başkan Ercan Şehri ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette konuşma yapan Has Parti İl Başkanı Secaattin Gonca, &[#]8220;Yeni görevinde başarılar diliyorum. &[#]8220;Esnaf Kefalet Kooperatifi vatandaşlarımızın isteklerini karşılayan bir kurumumuzdur. HAS Parti olarak teşkilatlandırmayı bitirdik. Haziran ayında yapılacak seçimde halkımızın karşısına çıkacağız. Size ve yeni yönetim kurulunuza çalışmalarınızda başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ercan Şehri ise &[#]8220;İşinizi ciddi olarak yapan birisiniz. Daha önceki görevlerinizden dolayı sizi çok iyi tanıyorum. Sizin görev yaptığınız kurumda işçiler iş disiplininiz ile karşınızda tir tir titrerdi. Belediye başkanlığı döneminizi de biliyorum. Bu yolda da başarılı olacağınıza gönülden inanıyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi