Camlı Köşk Restoran&[#]8217;da düzenlenen Karşılıksız Sevgi Günü Etkinliği&[#]8217;ne Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar ve davetliler katıldı.
Etkinlikte konuşan HAYTAP İl Temsilcisi Evren Türeci Sezgin, etkinliği periyodik olarak düzenlemeyi planladıklarını söyledi. Hayvanların yalnız ve sahipsiz olmadıklarını anlatmak istediklerini dile getiren Sezgin, şöyle konuştu:
&[#]8220;Canlı zincirinin en zayıf halkası olan hayvanlar ve onların haklarını kamuoyuna taşımak ve gündeme getirmek için biz burada bu gün toplandık. 2011 yılının koşulsuz, karşılıksız sevgi günü etkinliklerinin ilkini bu gün düzenledik. Bu etkinliği periyodik olarak da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Amacımız HAYTAP adı altında, çok sayıda hayvan sever gönüllü olduğunu, sokaktaki hayvanların sahipsiz olmadığını onlar için ciddi zamanlar harcayan ve ciddi emekler veren insanlar olduğunu halkımıza duyurmak ve hayvanların gerçekten yalnız, sahipsiz olmadığını anlatmak istiyoruz. Bundan böyle bu çalışmalarımızı çok sık yapacağız. Derneğimizin gönüllü anneleri çok güzel yiyecekleri ve el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyorlar. Bu gün bizleri ziyarete gelen tüm konuklarımızla bunları paylaşıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi