Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkan&[#]8217;ı Metin Karaduman, Mali İşler Başkan&[#]8217;ı Şerafettin Albayrak, Tanıtım ve Medya Başkan&[#]8217;ı Erkan Tığ, Halkla İlişkiler Başkan&[#]8217;ı Murat Topçu, Seçim İşleri Başkan&[#]8217;ı Tamer Yılmaz, Ekonomik İşleri Başkan&[#]8217;ı Taşkın Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dağkıran Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ziyaret etti.


Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz, Başkan yardımcısı Ayşe Mert, Genel Sekreter Çetin Sezgin ve gazetecilerin hazır bulunduğu ziyarette Öksüz ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek; &[#]8220;Yeni görevinize seçildiniz, sizleri kutluyoruz. Siyasette genç yüzleri görmeyi her zaman arzularız. Umarım yeni göreviniz sizin için de hayırlı olur&[#]8221; dedi.


İktidar partisinde olmanın ayrı bir görev ve sorumluluk taşıdığını ifade eden Başkan Öksüz şöyle devam etti: &[#]8220;Bize düşen görev sizin çalışmalarınızı, çabalarınızı duyurmak. Ama bunun ötesinde biz isteriz ki iktidar partisinin yöneticisi olarak yerel basında yer alan gerek haber, gerekse yorum yoluyla dile getirilen halkın sorunlarıyla daha fazla ilgilenmeniz. Halkın yararına olumlu sonuçlar doğurabilecek konuları biraz daha dikkate almanızdır. Yerel basında halkın yaşadığı sorunları anlatan çok sayıda haber çıkıyor. Ancak siyasetçiler bazen bu haberleri görmezlikten geliyor, yada gerçekten görmüyorlar. Kendileriyle ilgili haberler veya eleştirilere verdikleri önemi halkın kendisiyle ilgili haberlere de göstermelerini bekliyoruz. Siyaset bunu gerektirir diye düşünüyoruz. Bu konuda duyarlı olacağınıza inanıyorum. Görevinizde başarılar diliyorum&[#]8221;


Yerel basının Zonguldak&[#]8217;ta ve Türkiye&[#]8217;de önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkan Karaduman; &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ın sesi, kulağı olan yerel basını önemsiyoruz. Yereldeki tüm siyasi çalışmaları, gündemi, olayları anlatma bakımından çok önemli bir görev yürütüyorsunuz. Her zaman destekçiniziz ve yanınızdayız&[#]8221; dedi.


Ak Parti Merkez İlçe Başkan&[#]8217;ı Metin Karaduman ziyarette çeşitli konulara değinerek şunları söyledi:


&[#]8220;Yeni görevimize atandık, görevimizin bilincindeyiz. İktidar partisinin Merkez İlçe Başkanı olarak bize güvenen arkadaşlarımızı mahcup etmemek için hem hizmet noktasında, hem proje noktasında yarım kalan projeleri takip etmek ve yeni projeler açmak bizim görevimiz olarak düşünüyoruz. İnşallah yüzümüzün akıyla bu görevi yerine getireceğiz. Genç yüzlerin siyasete katılması genç arkadaşlarımızı da heyecanlandırıyor. Bende onların öncülüğünü yapıyorum. Genç arkadaşlarımızın bu anlamda bana büyük bir ilgisi var. Onlara da teşekkür ediyorum. Önümüzde 2011 seçimleri var ve biz bu seçimlere odaklandık. Hem teşkilat çalışmalarımızı yapıyoruz, hem de seçimle ilgili hazırlıklarımızı, oluşumlarımızı yapıyoruz. İnşallah onları tamamlayacağız, tamamlama noktasına geldik. 2011 seçimlerine en güzel şekilde hazırlanıp en güzel şekilde bitireceğiz. Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;nin yaptığı çalışmalarla hem mesleki hem de Zonguldak adına çabalarını takdir ediyoruz. Bizim göremediklerimizi gazeteciler görüyor, sayfalarına yansıtıyorlar. Bu konuda daha sıkı takipçi olacağız ve yerel basının sayfalarına taşıdıklarından daha fazla yararlanmaya çalışacağız&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi