Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, ´´Bu ay sonu itibariyle örgütlenme çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz´´ dedi.
Kentin sorunlarının çözümü konusunda politikalar üreteceklerini, gereksiz kavga ve polemiklere girmeyeceklerini anlatan Gonca, şöyle dedi:
´´Birlik ve beraberlik içinde ilimizin yararına çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Partimizde her görüş ve düşünceden insan var. Toplumun bütün katmanlarına hizmet edeceğiz. Yolumuzun zor olduğunun farkındayız. Kamu kaynaklarının korunması, halkın menfaatine çalışmalara imza atılması bizim yaşam felsefemizi oluşturuyor. HAS Parti, seçimlerin ardından parlamentoda halkımızı temsil edecek. Bazı anketlerde partimizin yüzde 18 civarında oyu gözüküyor. Bu da HAS Parti´nin seçimlerde sürpriz yapabileceği şeklinde yorumlanıyor. Bu ay sonu itibariyle kentte örgütlenme çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Ereğli, Çaycuma ve Devrek ilçelerinde parti yönetimlerini oluşturacağız.´´
Gonca, her geçen gün partilerinin üye sayısının arttığını, halktan büyük destekler aldıklarını ifade ederek, ´´Şu anda milletvekilliği aday adaylığı konusunda müracaat yok. Seçim tarihi yakınlaştıkça aday adaylığı konusunda başvuruların artacağını düşünüyorum´´ diye konuştu.
Gonca ve parti yöneticileri, daha sonra Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Şerafettin Nas´ı da ziyaret etti.


Gonca&[#]8217;nın bir internet sitesinde yapılan anket sonucundan yola çıkarak HAS Parti&[#]8217;nin yüzde 18 oyu olduğu yönündeki sözleri kendisini dinleyenleri hem şaşırtıyor hem güldürüyor. Gonca&[#]8217;nın; &[#]8220;Bazı anketlerde partimizin yüzde 18 civarında oyu gözüküyor. Bu da HAS Parti´nin seçimlerde sürpriz yapabileceği şeklinde yorumlanıyor&[#]8221; şeklindeki sözlerini duyanlar, &[#]8220;Başkan Gonca atıyor. İnternet anketinde çıkan yüzde 18&[#]8217;e göre konuşuyor. Başkan uçmuş. Neyin sürprizini bekliyor. Biraz mantıklı siyaset yapmasını bekliyoruz. Başkan bol kepçe atıyor.&[#]8221; yorumunda bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi