Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi kısa bir süre önce yaptığı olağanüstü kongrede yeni yönetim kurulu belirlemesine rağmen 6 Şubat&[#]8217;ta olağan kongresini gerçekleştirecek. Son kongrede eski başkan Hüseyin Özdemir ve ekibini saf dışı bırakan Ercan Şehri&[#]8217;nin önümüzdeki ay yapılacak kongreye sunacağı yönetim listesinde revizyon yapacağı tahmin ediliyor. Kongre kararıyla birlikte kooparatifte kulis çalışmaları da başlamış oldu.



Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, üyelerden 4 yıllık yetki istedi. Yönetim kurulunun ortak kararıyla hem denetim, hem yönetim hem de mali kongreyi bir arada yapmaya karar verdiklerini ifade eden Başkan Şehri, göreve geldiği kısa zaman içerisinde birçok kişiye yardımcı olduklarını ve insanlara yardımcı oldukça yönetim kuruluyla birlikte mutluluk duyduklarını belirtti. Şehri kongre sonrası kredilerinde açılmış olacağını ifade etti.



Bugüne kadar hiç başarısız olmadığını söyleyen Başkan Ercan Şehri, kendine güvendiğini belirterek; &[#]8220; Bunu yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz ve ben demiyoruz biz diyoruz. Bundan sonra da esnafın durumu iyiye gitmek zorundadır.


Beni istemezlerse de kesinlikle gocunmam. Demek ki ben başarısızmışım derim. Ama ben şimdiye kadar başarısız dedirttirmedim ve dedirtmem. Bir işe girdiysem hiç şansım yok başarılı olmak mecburiyetindeyim&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi