Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref Kurban Bayramı çerçevesinde Zonguldak Belediye İş Sendikasını ziyaret etti.


Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Zonguldak Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan&[#]8217;ı ve üyeleri ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.


Başkan İsmail Eşref yaptığı konuşmada, &[#]8220;Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. 14 yıllık zamanda sizlerle güzel işler başardık. Zonguldak Belediyesi çok sıkıntılı günler geçirdi. Bu sıkıntılı günleri sizlerle beraber aştık. Çalışan sayamaz 420&[#]8217;ye düştü ve makul duruma geldi. Çalışanın hakkını vermeye çalıştık. Sizlerde bizlere hizmet ettiniz. Zonguldak&[#]8217;ta yapılan her şeyde sizlerin emeği var. Zonguldak Belediyesi 40 ay sonra kredi borcu bittiğinde düze çıkıyor. Emeklilerimizin kıdem tazminatlarını yeniden yapılandırdık. Artık Zonguldak Belediyesi için rahat bir dönem başlayacak. Bundan sonra yatırım dönemi başlayacak. Zonguldak&[#]8217;ı daha iyi hizmetler bekliyor&[#]8221; dedi.


Genel Merkez Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek ise değerlendirmesinde; &[#]8220;Sendikamızda bayramlaşma geleneksel hale geldi. Belediye sendikası olarak her saman sorunların çözümü için elimizi taşın altına koyduk. Buradan herkesin Kurban Bayramını kutluyorum&[#]8221; dedi.


Zonguldak Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi