10 Kasım Atatürk&8217;ü anma etkinlikleri kapsamında Bartın Güzel Sanatlar ve Turizm Derneği tarafından şiir ve müzik gecesi düzenlendi. Büyük ilgi gören gece, Dernek Başkanı Kubilay Menteş ve çok sayıda dernek üyesinin katılımıyla yapıldı. Gecede dernek üyelerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk&8217;e hitaben okunan şiirlerde hüzünlendikleri gözlenirken, bazı dernek üyeleri de göz yaşlarına hakim olamadı.



Minnetle anıyoruz


Müzik eşliğinde çok sayıda şiirin okunduğu etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Kubilay Menteş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti&8217;nin Atatürk&8217;ün gösterdiği yolda sonsuza kadar ilerlemesi gerektiğini söyledi. Menteş &8220;Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, milletimizin kurtarıcısı, büyük devlet adamı, eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk&8217;ü ölümünün 72. yıldönümünde özlem, saygı, sevgi, şükran ve minnetle anıyoruz&8221; diye konuştu.

Geceye katılanlara teşekkür



Dernek olarak sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere devam ettiklerini belirten Menteş, etkinliklerin artarak süreceğini söyledi. Türkiye Cumhuriyeti&8217;nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk&8217;ü ölüm yıldönümünde anmak için dernek olarak bu etkinliği düzenlediklerini kaydeden Menteş, geceye katılanlara teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi