Zonguldak´ta görev yaptığı süre içerisinde basın mensuplarına her zaman yardımcı olmaya çalıştığını ve güzel anılarla ayrıldığını belirten Erkmen, basının demokrasinin önemli bir ayağı olduğuna dikkat çekti.


Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz´ü telefonla arayan Erkmen, Zonguldak´taki gazetecilere gönderdiği mesajda; "Görev yaptığım süre içerisinde her zaman iç içe olduk. Yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında, kamuoyunun bilgilendirilmesinde gazeteci arkadaşlarımız gecesini-gündüzünü birbirine kattı. Eleştiri öneri ve haberlerinde Zonguldak´ın gelişmesi ve kalkınması için beklentilere yanıt aradılar. Demokrasinin ve çok sesliliğin daha sağlıklı sağlanabilmesi için basının sorumluluğu ve yeri çok önemlidir. Zonguldak´taki arkadaşlarımızın bu yöndeki çabalarını her zaman yakından izledim. Basının güçlü olduğu kentlerden biri olan Zonguldak´tan güzel anılarla ayrıldım. Sizin nezdinizde Zonguldak´ta görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, gelecek günlerin basın çalışanları adına daha güzel günler getirmesini diliyorum." dedi.


KGD Başkanı Öksüz ise Erkmen´in gösterdiği ilgi karşısında memnuniyetini belirterek, ´Birlikte çalıştığımız dönemlerde gösterdiğiniz yakınlık ve Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gösterdiğiniz ilgi için tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi