Özel bir organizasyon firması tarafından, yapımı devam eden Dedeman Otel´in salon kısmında Murat Boz konseri düzenlendi. Saat 21.00 sıralarında salonu doldurmaya başlayan vatandaşlar, konser öncesi DJ´in müzikleriyle doyasıya eğlendi. Gece saat 23.00 sıralarında salona gelen Zonguldaklı sanatçı Murat Boz, ´Her Şeyi Yak´ isimli şarkısıyla konserin açılışını yaptı. ´Gümbür gümbür´, şarkısıyla izleyenleri kendinden geçiren Boz´u yaklaşık iki bin davetli izledi.
Ünlü sanatçı Murat Boz´un dansçıları da izleyenlerden tam not aldı. Hemen hemen her şarkıda farklı kıyafetlerle sahne alan dansçılar, Baston figürü ile yaptıkları gösteride de ilgi gördü. Hareketli parçalarının ardından slow şarkılarıyla da kulakların pasını silen Boz, fasıl şarkılarıyla da geceye damgasını vurdu. Yaklaşık bir saat sahne alan Boz için organizasyon şirketi önemli ölçüde güvenlik önlemleri aldı. Sahne önüne alınan gazeteciler, sıklıkla görevlilerin müdahalesine maruz kaldı. İlk olarak
gazetecilere yalnızca üç şarkı çekileceğini belirten görevliler, daha sonra gazetecilerin yanına gelerek gece boyunca konseri görüntüleyebileceklerini söyledi.
Yaklaşık bir buçuk saat boyunca sahnede kalan Murat Boz´u akrabaları da ilgiyle izledi. Boz, dansçılarıyla birlikte davul çalarak hayranlarını coşturdu. İlk kez memleketi Zonguldak Merkez´de konser veren Murat Boz, tekrar Zonguldak´a geleceği sözünü verdi.
Editör: Pusula Gazetesi