ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen ve yönetimi Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Cansız´ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dernek Başkanı Şen, Cansız´ın 30 yılı aşkındır İmam Hatip Lisesi´nde görev yaptığını kaydederek, &[#]8220;30 yılı aşkındır İmam Hatip Lisesi´nde görev yapan ve Atatürk Anadolu Lisesi´ne atanan hocamıza ziyarete geldik. Hocamız büyük başarılarıyla gönlümüzde taht kurmuştur. Bundan sonrada yeni görevinde de büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi´ne atanan Müdür İbrahim Cansız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;İmam Hatipte çok güzel çalışmalar yaptık. Her kademede her zaman yanımızda oldunuz. Zonguldak İmam Hatip Mezunlar Derneği´nin desteğiyle okulumuzda güzel görevler yaptık. Zorunlu hizmetten dolayı buraya geldik. İnşallah burada da en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak bizim görevimizdir&[#]8221; diye konuştu.
Ardından Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Cansız, okulun yan tarafına kapalı spor salonu yaptırmak istediklerini fakat okulun bütçesi olmadığını belirterek, Zonguldaklı işadamlarından destek istedi.
Editör: Pusula Gazetesi