Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Ertuğrul Sağlam kendisini geliştiren çağdaş Türk antrenörlüğünün yüz akı, kendisiyle övünüyorum" dedi. Bursaspor maçının hazırlıklarını bugün Safranbolu´da sürdüren kırmızı mavili ekip çift kale idman ile maçın provasını gerçekleştirdi.
Bursaspor´un çok tehlikeli oyuncuları olduğunu ve Bursaspor maçını kazanıp iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini anlatan Yücel İldiz, gazetecilere şu açıklamalarda bulundu:
"Bursaspor geçen sezon ligde aldığı başarısını bu sene aldığı neticelerle devam ettiriyor ve iyi gidişatları var. Başındaki teknik adam Ertuğrul Sağlam kendisi geliştiren çağdaş türk antrenörlüğünün yüz akı, kendisiyle çok övünüyorum ve çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bursaspor Kulübü şehriyle beraber tam bir futbol şehridir. Biz de pozitif futbol oynuyoruz. Çağdaş futbol oynamaya
çalışıyoruz. Kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bursa´da son derece güzel bir müsabaka oynayacağımızı düşünüyorum. Daha az hata yapacak takım kazanacaktır. Futbol sadece hücumla oluşmuyor oyunun 2 yanını da çok iyi oynamanız lazım, Bursaspor´un çok tehlikeli adamları var. Hiç bir şekilde onlara boş alan bırakmamamız gerekir. Bizimde rakibe karşı aldığımız önlemler var ama genellikle biz kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtmaya çalıştık. Bursaspor mutlaka kazanıp iyi gidişatını
sürdümek isteyecektir. Fair play kuralları, centilmenlik içerisinde güzel bir müsabaka olsun diliyorum. Biz daha az hata yaparak iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz"
Editör: Pusula Gazetesi