Çaycuma Beleiyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kitap sergisi belediye çok amaçlı çadırında açıldı. Açılışa Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuzlu, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, belediye meclis üyeleri ile daire müdürleri katıldı.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen çadırı belediyeye kazandıran Çaycuma TSO ve Esnaf Odası&[#]8217;na teşekkür ederken; &[#]8220; Kültür Müdürlüğümüz tarafından organize edilen kitap sergisine desteklerini esirgeyen kaymakamımız ile sergiye ilgi gösteren yayın evleri ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin ilçenin sosyal ve kültürel gelişmesini artıracağına inanıyorum&[#]8221; diye konuştu.


Kaymakam Hasan Yaman ise belediye çadırının hep güzel işlere vesile olduğu belirtti. İftar için kullanılan çadırın daha sonra yardım kampanyasında kullanıldığını hatırlatan Kaymakam Yaman; &[#]8220; Gelişmiş ülkelerde insanlar kitaba daha çok para ayırırken bizim ülkemizde bu çok düşük oranlarda. 1960 yılları da kütüphanelere üye olanlar ile 2010 yılında üye olanlar arasında çok ciddi bir düşüş var. İnşallah bu tür etkinlikler okuma alışkanlığına vesile olacaktır. Organizasyonu gerçekleştiren Çaycuma Belediye ile çok amaçlı çadırı ilçemize kazandıran ticaret odası ve esnaf odamıza teşekkür ediyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.


Sergide güncel romanlar, sosyal, kültürel, dini ve çocuk kitapları yer alıyor.

Editör: Pusula Gazetesi