Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Nejat Uludüz, ağabeyi Necmi Uludüz, oğlu Nedim Uludüz ve Zabıta Komiseri Tekin Ateş´in silahla ateş edilerek yaralanması olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan B.L., kardeşi M.L. ve Ö.C., Zonguldak Adliyesi´ne sevk edildi.
Adliye binası önünde Çevik Kuvvet geniş güvenlik önlemi aldı. Zanlıların yakınları ve arkadaşları da adliye önüne akın ettiler. Zanlılar adliyeye çıkarıldığı sırada yakınlarına el sallayarak içeriye girdiler. Nöbetçi savcıya çıkartılan zanlıların sorgulamaları sürüyor. Adliyedeki sorgulamalar sürerken, bir grup seyyar satıcı Balıkçılar Çarşısı´na baskın yaptı. Polis kısa sürede olaya müdahale etti.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, izinsiz satış yapan balıkçılara yönelik uygulama yaptı. Ekipler, Soğuksu Caddesi´nde kaldırımda satış yapan B.L.´nin balıklarına el koydu. Buna karşı çıkan balıkçı ile zabıta ekipleri arasında arbede yaşandı. Balıklarına el konulan B.L., akşam saat 21.30 sıralarında 3 arkadaşı ile birlikte Nejat Uludüz´ün ağabeyi Necmi Uludüz´ün sahibi olduğu Kozlu beldesindeki kafeye gitti. B.L. ve arkadaşları, önce Nejat Uludüz ile tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada
Nejat Uludüz ve beraberindekiler silahla yaralandı. Uludüz ve beraberindekilerin hastanelerdeki tedavileri sürüyor.
Editör: Pusula Gazetesi