Türkiye Partisi (TP) İl Başkanı Hatice Yılmaz, Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Karataş ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek parti binasının açılışı ve Genel Başkan Abdüllatif Şener&8217;in ziyareti ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Ziyarette Yazı İşleri Müdürümüz Akif Yaman&8217;la görüşen Hatice Yılmaz, 21 Eylül Salı günü yaptıkları il binası açılışı ile Genel Başkan Şener&8217;in mitingine katılan herkese teşekkür etti. İl Başkanı Yılmaz, &8220;Parti binamızın açılışına gelen tüm Bartınlılara, diğer il ve ilçelerden gelen teşkilat mensuplarımıza ve haberleri ile yanımızda olan Bartın basınına teşekkür ediyoruz&8221; dedi.


Kan uyuşması oldu


Parti binasının açılışı için gelen ve pazaryerinde halka hitap eden Genel Başkanları Abdüllatif Şener&8217;in Bartın ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Yılmaz; &8220;Genel Başkanımıza halkımız büyük ilgi gösterdi. Sayın Şener Bartın&8217;daki gördüğü ilgiden memnun kaldı ve ilimizden olumlu izlenimlerle ayrıldı. Burada gördük ki, partimiz ile vatandaşlarımız arasında kan uyuşması yaşanmış, vatandaşlarımız tarafından partimiz beğenilmiştir. Bizlerde bu güven ve beklentileri boşa çıkartmamak için, ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İktidar olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek, ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşması için çalışacağız&8221; diye konuştu.


Kapımız herkese açık


81 ilde teşkilatlanmaların sonra erdiğini de ifade eden Hatice Yılmaz, &8220;Parti olarak genel seçimlere tamamen hazırız. Ülkemiz için yola çıktık, bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Genel Başkanımızın çağrısını ben buradan yenilemek istiyorum. Partimizin kapısı herkese açıktır. Bu ülkede bir tuğlada benim katkım olsun diye düşünen varsa, düşüncesi ne olursa olsun bizde yeri vardır. Yeter ki ülkesine bir şeyler vermek istesin. Yeni düzen, demokratik, huzurlu bir ülke istesin. Bizim de zaten amacımız budur&8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi