Nedeni belirlenemeyen bir sebeple Ereğli Alaplı karayolu Göktepe altı mevkiinde yola mazot döküldü. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde 20 gün önce doğan ve solunum yetmezliği teşhisi ile Düzce Tıp Fakültesi´ne sevk edilen küvöz içindeki Özge Sipahioğlu´nu taşıyan Selahattin Mutlu yönetimindeki 67 EU 690 plakalı ambulans yola dökülen mazotu fark edememesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek saat 11.00 sıralarında devrildi.
Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. 20 günlük bebek Özge Sipahioğlu ve babası Orhan Sipahioğlu ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Ereğli Devlet Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçen 20 günlük bebek Özge Sipahioğlu ve babası Orhan Sipahioğlu´nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
20 günlük bebek Özge Sipahioğlu ve babası Orhan Sipahioğlu, 112 ambulansı ile tekrar Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´ne gönderildi. Özge bebeğin yeniden Düzce Tıp Fakültesi Hastanesi´ne sevk edileceği belirtildi.
Öte yandan ambulans sürücüsü ve personeli kazayı yara almadan atlattı. Jandarma ekiplerince kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Editör: Pusula Gazetesi