Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği görevini yürütürken İl Sağlık Müdürlüğü&[#]8217;ne atanan Dr. Rüstem Albayrak&[#]8217;a ziyaretler sürüyor. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınnaç, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma İl Genel Meclisi Üyesi Arif Sefercik, İl Sağlık Müdürü Dr. Rüstem Albayrak&[#]8217;ı makamında ziyaret etti. Heyet, Albayrak&[#]8217;a yeni görevinde başarı diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Rüstem Albayrak, &[#]8220;Bu bir bayrak değişimidir. Devletimizin işleri kaldığı yerden devam edecektir. Bu bir nöbet değişimidir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sağlık alanında çalışmalarımızı eksiksiz ve hızlı bir şekilde devam ettireceğiz. Halka en iyi şekilde hizmetlerimizi devam ettireceğiz&[#]8221; diye konuştu.
Zonguldak Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Murat İlikhan ise Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi&[#]8217;ne Başhekim olarak atanarak yeni görevine başladı.
Editör: Pusula Gazetesi