Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediye meclisi ve üyelerine yönelik yapılan eleştirilere cevap vererek, &[#]8220;Bende dahil 16 meclis üyemizle, ya tarih olacağız, ya da tarih yazacağız. Hiç bir şaibeli kararımız olmadı" dedi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, meclis toplantısı öncesinde belediye meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında kendisi ve belediye meclisine yapılan eleştirilere cevap verdi. Bugüne kadar hiçbir şaibeli karar vermediklerini vurgulayan Başkan Bektaş, &[#]8220;İl belde meclisi üyeleri yaşadıkları yerlerdeki sorun ve sıkıntıları çözmek için uğraşır. Kimse merak etmesin, burada da gecemizi gündüzümüze katarak, sorunların çözümü ve beldeyi hak ettiği noktaya ulaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Belediye meclis üyelerimiz ben de dahil olmak üzere 16 kişi olarak ya tarih yazacağız, ya tarih olacağız. Hiçbir şaibeli kararımız olmadı. Komisyonlarımız titizlikle çalışıyor. Kimse merak etmesin. Dedikodulara aldırış etmesin. Torunlarımız bile bugün alınan kararlar ve verilen hizmetlerden övgüyle bahsedecek. Torunlarımız, &[#]8216;benim dedem de o zamanki mecliste görev yaptı&[#]8217; diyecekler. Kozlu belediye meclisi olarak önümüze bakacağız.Kozlu Meclisi toplantılarında çok değerli kararlar alındığından önümüzdeki tüm meclis çalışmalarına tüm meclis üyelerinin katılmasını istiyoruz. Birçok insanın hala daha aklının almadığı işleri başardık&[#]8221; dedi.
Başkan Bektaş, meclis ve kurulan komisyon üyeleri ile tüm belediye çalışanlarına, özverili ve yoğun çalışma tempoları nedeniyle teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.
Editör: Pusula Gazetesi