AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı İsmail Öztürk, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve ilçe teşkilatı ile birlikte Gümeli beldesi ve Aşağı Dağ köyünü ziyaret ederek vatandaşlardan referandum da &[#]8220;Evet&[#]8221; oyu vermelerini istedi. Vatandaşlarla sohbet eden sempatik ve espri davranışları ile dikkat çeken Türkmen, &[#]8220;Biz geleceğin yaşam şekline uygun anayasayı sizlerin emrine sunmak istiyoruz, bütün çalışmamız geleceğin Türkiye´sini yaşatmak için&[#]8221; dedi.
Türkiye´de 8 yıldan bu yana istikrar olduğunu, yabancı yatırımcıların, Türkiye´ye güven duyduğunu ifade eden Türkmen, &[#]8221;Eskiden yatırıma gelmeyen insanlar, şimdi yatırım yapıyor. Bu ülkeye güven var. Anayasa Değişiklik paketini sizlerin önüne getirdik. Orada insanlarımızın hakları var. Birinin demesi ile değil, Resmi Gazete´de bunun maddeleri var. Türkiye´nin özgürleşmesi lazım. İktidarda, AK Parti olduğu için bu tür şeylere müsaade etmiyorlar. Bizi laikliğin odağı yaptılar. Tüm Gün Yasası´nın iptal edilmesinin kime hayrı var? Yok. Cebimizden para çıkacak. Millet adına hayırlı olacak şeyi nasıl iptal ediyorsun? Gelecekteki neslimize de demokrasinin yolunu açacak çalışmalar yapıyoruz. Her zaman sağ duyu ile karar verdik. Sizlerden de bunu istiyoruz. Amacımız bunları insanlarımıza doğru anlatmaktır. Ondan sonra siz ne yaparsanız, başımızın üstünde yeri vardır&[#]8221; dedi.
Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam´ı da ziyaret eden Türkmen, beldeyi ilçeye bağlayan yolun hizmete açılması dolayısıyla hayırlı olsun temennisinde bulunarak AK Parti olarak Gümeli´ye önem verdiklerini, yıllardır yapılamayan Gümeli yolunun kendi iktidarları döneminde yapıldığını kaydetti ve kendilerinden 12 Eylül´de yapılacak olan referandum da destek istedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı İsmail Öztürk, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve ilçe teşkilatı ile birlikte daha sonra Alaplı ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek evet desteği istedi.
Editör: Pusula Gazetesi