Saadet Partisi, Gökçebey ve Bakacakkadı Belediye Başkan Adaylarını Gökçebey&[#]8217;de düzenlediği bir toplantıyla tanıttı. Teşkilat, Gökçebey Belediye Başkan Adayını Nazikar Tülübaş, Bakacakkadı Belediye Başkan Adayını ise Hüsamettin Emanet olarak açıkladı. Aday tanıtım toplantısına SP İl Başkanı Necdet Sarı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Kevser Yedek, Gökçebey İlçe Başkanı Yaşar Baysal, Çaycuma İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, Devrek İlçe Başkanı Mustafa Taşçı ve partililer katıldı.
Gökçebey Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Baysal konuşmasında İsrail&[#]8217;in Filistin&[#]8217;e saldırısına değinerek; &[#]8220;İçimiz kan ağlıyor, Bugün Filistin&[#]8217;e yapılanlar hepimizde yaralar açmaktadır&[#]8221; dedi.


Baysal; &[#]8220;Gökçebey ve Bakacakkadı&[#]8217;da adayların en iyisini bulduğumuza inanıyoruz. İlçede Saadet Partisi olarak üzerimize düşen görevleri yapacağız&[#]8221; diye konuştu.


Bakacakkadı Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Emanet sekiz yıldır beldede esnaflık yaptığını ve insanları iyi tanıdığını söyledi. Emanet; &[#]8220; İnsanlığın ciddi sınav verdiği bu günlerde refah iktidarının ne kadar önemli olduğunu bir kat daha anladım. Başta İl Başkanım olmak üzere bana görev veren herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.


SP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Nazikar Tülübaş ise konuşmasında şunları söyledi; &[#]8220; Yıllarca yurt dışında yaşadım. Gelip gittikçe Gökçebey&[#]8217;in içler acısı durumuna çok üzüldüm. Nüfus azalmasından dolayı esnafımız iş yapamıyor. Bu yolda bir şeyler yapabileceğimi düşündüğüm için aldığım teklife varım dedim. Dürüstlük, şeffaflık, yarınların hedeflerine güvenle ulaşmak için bu yolda varım. Başaracağıma inanıyorum&[#]8221;.


SP İl Başkanı Necdet Sarı, Filistin&[#]8217;e destek için yürüyüş ve organizasyonlar düzenleyeceklerini söyledi. Mevcut iktidar döneminde belediyelerin borçlarının katlanarak arttığını söyleyen Sarı; &[#]8220; Bu seçimlerde göstereceğimiz başarıyla genel seçimleri erkene alma şansımız vardır. Bu sıkıntı ve borçlara bir gün bile dayanacak gücümüz yoktur. Emekliler Erbakan Hükümetinin verdiği maaşla ayakta durmaktadır. Bu millet bunun hesabını sandıkta soracaktır. Mili görüş belediyeciliğini başlatacağız. Dışarıdaki insanlarımızı geri getirecek projeler sunacağız. Patron devlet anlayışı ile değil, garson devlet anlayışı ile geliyoruz&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi