Zonguldak Yeşil Mahalle&[#]8217;de çalılık alanda çıkan yangını söndürdükten sonra fenalaşarak kalp krizinden yaşamını yitiren Zonguldak Belediyesi İtfaiyesinde görevli 15 yıllık itfaiye eri 54 yaşındaki Ramazan Bölükçü için itfaiye amirliğinde tören düzenlendi.Dün sabah saatlerinde Yeşil Mahallesi&[#]8217;nde çalılık alanda çıkan yangını söndüren itfaiye ekibi içerisinde olan Ramazan Bölükçü, olay yerinde işlerini bitirdikten sonra fenalaşarak polis aracıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi&[#]8217;ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirmişti. Bugün mesai arkadaşları tarafından hastane morgundan alınan Bölükçü için görev yaptığı Zonguldak Belediyesi İtfaiye Amirliği önünde tören düzenlendi. Törene Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. İtfaiye Amiri İsmail Sarıaydın mesai arkadaşlarının görev başında şehit olduğunu ve acılarının çok büyük olduğunu söyledi. Belediye-İş Sendikası Başkanı Cavit Zülfikar ise itfaiyeciler için çok çalışmaz dendiğini belirterek, &[#]8220;İtfaiyeci çok fazla çalışmaz etmez derler ama itfaiyeci günün 24 saati çalışır. Yangın olduğunda yangını söndürmeye gider. Zonguldak&[#]8217;ta bir yangın esnasında yangın söndürmeden sonra arkadaşımız ağırlaşıyor ve arkadaşımızı kaybettik. Ben tüm camianın başı sağ olsun diyorum&[#]8221; dedi.


Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Secaattin Gonca&[#]8217;nın da katıldığı törende duygulu anlar yaşandı.


Şehit itfaiye eri Ramazan Bölükçü&[#]8217;nün naşı okunan duaların ardından toprağa verilmek üzere arkadaşlarının omzunda cenaze aracına konularak, Devrek İlçesi Eğerci Beldesi&[#]8217;ne gönderildi.


Törende mesai arkadaşlarının hayli üzgün olduğu gözlendi. Cenaze aracı itfaiye amirliğinden ayrılırken itfaiye araçları siren çalarak mesai arkadaşlarını uğurladı.


Ramazan Bölükçü için Eğerci&[#]8217;de öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Bölükçü yakınlarının gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Editör: Pusula Gazetesi