Ereğli´ye bağlı Kandilli beldesinde çekimleri devam eden &[#]8220;Madende Tuzak&[#]8221; isimli dizi film ekibi İl Afet Müdürünü ziyaret etti.
Zonguldak ve Kdz. Ereğli ilçesinde devam eden &[#]8220;Madende Tuzak&[#]8221; isimli film ekibi Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör´ü ziyaret ettiler. Dizinin başrol oyuncusu ve yapımcısı Cemil Kızılarslan, &[#]8220;Biz ülkemizin güzelliklerini tanıtmak için çaba sarf ediyoruz. Biz kimseyi eleştirmek, veya şu bu eksiği gün yüzüne çıkarmak için uğraşmıyoruz. Biz tiyatrocuyuz oyunumuz oynuyoruz, ülkemizin topraklarımızın güzelliklerini ve görünmemiş yerlerini tanıtmak için uğraşıyoruz. Zonguldak´ta maden filmi 30 yıl önce çekilmişti. Ondan sonra çekmek bize nasip oldu. Biz burada bu işin zorluğunu insanlara göstermek istiyoruz. Bir filmimiz daha vardı onun da kalan aksiyon sahnelerini burada çekmek istiyoruz. Başka projelerimizde var bunları da hayata geçirmek için çalışmalarımız devam edecek. Dizinin çekimleri sırasında vakit buldukça böyle ziyaretlerde bulunuyoruz. Sizin personeliniz olan Uğur Uysal´da dizimizde rol aldı. Kendisini de çok seviyoruz&[#]8221; dedi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dizi ekibine başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi