"www.sporajans.org" adlı internet sitesi "Anadolu´nun en büyük derbisi hangisi?" sorusunun cevabını arıyor&[#]8230; Sitenin ziyaretçilerine sorduğu Anadolu´nun en büyük derbisi hangisi?" Anketinde Zonguldakspor & Karabükspor derbisi 810 oyla ilk sırada yer alıyor.



"Anadolu´nun en büyük derbisi hangisi?" Sanal ortamda açılan bir anket, bu sorunun cevabını arıyor. Site´nin ziyaretçilerine sorduğu "Anadolu´nun en büyük derbisi hangisi?" anketi´nde ilk sırada Zonguldakspor & Karabükspor derbisi olması dikkat çekiyor.


Göztepe-Karşıyaka, Çaykur Rizespor & Trabzonspor, Diyarbakırspor & Bursaspor gibi derbileri geride bırakan Zonguldakspor & Karabükspor çekişmesi sanal ortamda yapılan ankete de yansıdı. Bir zamanlar aynı ligde mücadele eden iki takım arasında şuan adeta uçurum bulunuyor.


Bir tarafta Bank Asya Ligi´nde geçen sezon rekorları alt üst ederek Turkcell Süper Lige yükselen Karabükspor, diğer tarafta ise Amatör Lig´den çıkma mücadelesi veren Zonguldakspor. İki takımın yolları şuan için ayrılmış durumda ancak bir gün yeniden karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Bu iki takım arasındaki çekişme taraftarlara da ayrı heyecan yaşatıyor. Yıllar öncesine dayanan rekabet, internet sitesinde yapılan ankette bir kez gözler önüne serildi.


http://www.sporajans.org/ adlı internetten sitesinde anket takip edilebilir.



En büyük Anadolu Derbisi&[#]8217;nde anket sonuçları:



Zonguldakspor & Karabükspor (810)


Göztepe & Karşıyaka (714)


Malatyaspor - Elazığspor (708)


Çaykur Rizespor & Trabzonspor (666)


Mersin İdman Yurdu & Adana Demirspor (257)


Adanaspor & Adana Demirspor (248)


Ankaragücü & Gençlerbirliği (231)


Kocaelispor & Sakarya (119)


Adanaspor & Mersin İdman Yurdu (109)


Eskişehirspor & Bursaspor (85)


Giresunspor & Orduspor (50)


Diyarbakırspor & Bursaspor (39)


Denizlispor & Manisaspor (36)


Gebzespor & Boluspor (18)


Kayserispor & Kayseri Erciyesspor (15)

Editör: Pusula Gazetesi