Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen toplantıda 11 madde meclis üyeleri ile görüşülüp karara bağlandı. Bu maddelerden Amfi Tiyatro yapımı ve toplu taşıma ücretlerinin görüşülmesi konuları komisyonlara havale edildi. Geriye kalan 9 madde ise üyelerle birlikte görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Buna göre, bir önceki oturuma ait meclis karar özeti, imar planı tadilatına askı müddeti içerisinde yapılan bir adet itiraz dilekçesine ait komisyon raporu, bir adet cami alanı imar tadilat talebine ait komisyon raporu, geçici işçi vizesi, sözleşmeli personel istihdamı, 5620 Sayılı Kanun gereğince sözleşmeli personel istihdamı, Kdz. Ereğli Belediyesi´nin bankalardaki mevduatları ile diğer tüm alacaklarının kamu hizmetine tahsis edilmesi, belediyenin zabıta ve itfaiye personeline maktuen ödenmekte olan fazla çalışma ücretleri, Toplu Konut İşletmesi´ne ait D1 ve D2 blokta bulunan dairelerinin satışı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Gündem maddelerinden Cehennemağzı Mağaraları bölgesinde yaptırılacak olan Anfi Tiyatro için ödenek aktarması yapılması ve toplu taşıma ücretlerine yapılan zammın geri alınması konuları ise görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.
Bir sonraki belediye meclis toplantısının 5 Şubat 2008 tarihinde yapılması, meclis üyeleri ile görüşülerek kabul edildi.
Editör: Pusula Gazetesi