Zonguldak´ta, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, otomobili 40 metreden uçuruma uçurdu. Kazada, sürücü ve iki torunu emniyet kemerinin takılı olması sayesinde hafif yaralandı.
Kaza, saat 12.00 sıralarında Kozlu beldesi Öküşne mevkiinde meydana geldi. Zonguldak´tan Kozlu beldesine bağlı Kızılcakese köyündeki evine giden 55 yaşındaki Mehmet Çelebi yönetimindeki 67 ER 842 plakalı otomobil, sürücüsünün Öküşne mevkiinde önündeki aracı solladıktan sonra önüne aniden yolun karşısına geçmeye çalışan ismi henüz öğrenilemeyen bir adama çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağından 40 metrelik yükseklikten şarampole uçtu. Ağaçlara takılı halde durabilen ve
hurdaya dönen araçta sürücü Çelebi´nin yanı sıra torunları 20 yaşındaki Yadigar Çelebi ve 11 yaşındaki Okan Çelebi yaralandı.
Emniyet kemeri takılı olduğu için kazayı ciddi şekilde yara almadan atlatan yaralılar, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak sedyeyle ambulansa taşındı. Vatandaşlar, yaralıları yaklaşık 40 metrelik dik rampadan güçlükle çıkardı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü ise vatandaşlar tarafından ambulansa götürüldü. Kaza esnasında araçtaki eşyalar ise çevreye savruldu. Yarın başlayacak Ramazan ayının ilk günü nedeniyle alınan pide ve bazı yiyecekler otomobilin yaklaşık 2 metre önünde bulundu.
Ambulanslarla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi´ne gönderilen yaralılar tedavi altına alındı.
Editör: Pusula Gazetesi