Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yeni evlenen çiftlere hediye olarak altın yerine Nostaljik Radyo hediye ediyor.
Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belediyesi&[#]8217;nde nikah kıydıran çiftlere belediye tarafından Nostaljik Radyo hediye ediliyor. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ilginç hediye hakkında şunları söyledi:
&[#]8221;Beldemiz belediyesinde nikah kıydıran yeni evli çiftlerimize bizleri, beldemizi ve verdiğimiz hizmetleri unutmamaları için üzerinde belediyemizin amblemi bulunan Nostaljik Radyo hediye ediyorum. Aslında daha evvel çiftlerimize altın veya para takıyordum ama bunun kısa zamanda unutulacağını düşünerek böyle bir fikir aklıma geldi ve uygulamaya koydum. Bu hediye sayesinde çiftlerimiz beldemizden ayrılsalar bile bu nostaljik hediye sayesinde bizleri unutmayacaklardır.&[#]8221;
Nostaljik Radyolardan bu güne kadar 160 adet yaptırdığını vurgulayan Başkan Gebeş, &[#]8220;Bu Nostaljik Radyodan şu ana kadar 160 adet yaptırdım. Bizlere yurt içinde ve yurt dışından ziyarete gelen misafirlerimize ve yakın dostlarımıza da bu hediyeyi takdim ediyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi