Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;nu makamında ziyaret etti.
18 Eylül&[#]8217;de yapılması kararlaştırılan Geleneksel Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşleri&[#]8217;ne hazırlık amacıyla, Yağlı Güreş Komitesi Üyelerinin Alaplı Belediye Başkanlığı&[#]8217;nda yaptığı toplantıya da katılan Milletvekili Polat Türkmen&[#]8217;in ziyaretine, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Yaman da eşlik etti. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün&[#]8217;ün de hazır bulunduğu ziyarette, bölgesel sorunlar ve çözümlerinin yanı sıra, 12 Eylül&[#]8217;de yapılacak &[#]8220;Anayasa Değişikliği Referandumu&[#]8221; üzerinde de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Milletvekili Polat Türkmen, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;nun ilçeye yapacağı hizmetlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman destek vermeye devam edeceğini belirterek, &[#]8220;Belediye Başkanımızı biz seviyoruz, sayıyoruz. Kendisinin başarılı olması için de elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Başarılı olacağına da içtenlikle inanıyoruz&[#]8221; dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;İlçeye kazandırmaya çalıştığımız, merkezi idarenin de katkısını beklediğimiz hizmetler noktasında, her zaman sayın milletvekillerimizle görüşüyoruz, desteklerini istiyoruz. Sağ olsunlar, bizlere ellerinden gelen desteği veriyorlar. Zaman zaman da bizleri ziyaret ederek, yalnız bırakmıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi