Ereğli Müftüsü Osman Aydın, ilçede görev yaptığı süre içerisinde kuruma destek olan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile bazı dernek başkanları, işadamları ve kurum temsilcilerine plaket verdi.


Bir süredir Ereğli´de görev yapan Müftü Osman Aydın´ın tayini ve İstanbul Güngören´e çıktı. Aydın görev yerinden ayrılmadan önce çalışmaları sırasında kendilerine destek veren dernek başkanları, iş adamları ve kurum temsilcilerine teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninde konuşan Ereğli Müftüsü Osman Aydın, "Hizmet başarısı çıtamızı daha yükseklere çıkarma noktasında bizden desteğini esirgemeyen sizleri, bu dört yılın hatırası olarak burada topladık. Sizler de teşriflerinizle şeref verdiniz. Hepinize bu davete icabetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Cenabı- Hak bundan sonraki hayatımızı hayırlara vesile eylesin." dedi.



Plaket töreninde bir konuşma da Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yaptı. Posbıyık, Ereğli Müftüsü Osman Aydın ile yaşadığı bir anısını anlattı ardından belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Posbıyık, "Ben geçenlerde Sayın Müftümüze kendisine küstüğümü söyledim. Çünkü tayinini kendisi istediği için küstüm. Bütün müftülerimiz çok değerli insanlardır; hepsiyle dostluklarımız devam ediyor. Ama Osman Bey il çok sıcak bir ilişki kurduk. Pozitif enerji alışverişi oldu aramızda. Kendisi insanlığı ve kişilik bakımından da saygı duyduğumuz bir insan. Kendisiyle hiçbir problemimiz olmadı. Dolayısıyla onun buradan gitmesine üzüldük. Ama kendisi bana bir mazeretini anlatınca küskünlüğüm de sona erdi. Gerçekten de son derece sevecen ve herkesle iyi ilişkiler kuran çok muhteşem bir insan. Allah onu başarılı kılsın, diyorum. Gittiği yerde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kendisini her zaman Ereğli´ye bekliyoruz. Yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum," dedi.


Editör: Pusula Gazetesi