Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, çocuk parklarının eksiklerini tespit amacıyla incelemelerde bulunduğu parkta oynayan çocukların sevgi seliyle karşılaşınca zor anlar yaşadı.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ilçede bulunan 35 çocuk parkında incelemelerde bulundu ve park alanlarıyla, parklardaki oyun araç ve gereçlerinin eksiklerini tespit etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, bakımsız durumda bulunan çocuk parklarının komple yenileneceğini belirterek, &[#]8220;İncelemelerim neticesinde, bütün çocuk parklarının bakım ve onarıma ihtiyacı olduğunu tespit ettim. Bazı çocuk parklarındaki oyun araç ve gereçleri kullanım ömrünü tamamlamış. Bunları yenileriyle değiştireceğiz. Bazı çocuk parklarının da zemin ve çevre düzenlemelerinin çocuklarımızın sağlığına uygun bir şekilde yeniden yapılması gerekiyor. Bu çalışmayı da yapacağız ve ilçemizdeki 35 çocuk parkını, tamamen bakım ve onarıma tabi tutacağız. Çocuklarımız bizim için önemli. Sağlıklı bir şekilde eğlenebilecekleri çocuk parklarını çocuklarımızın hizmetine sunmak, belediye olarak bizim görevimiz&[#]8221; dedi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, incelemelerde bulunduğu çocuk parklarında, çocukların da büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. İncelemeleri sırasında, parkta oynayan çocukların sevgi hücumuna uğrayan Başkan Çimenoğlu; bu sevgi seli karşısında zaman zaman zor anlar yaşasa da, çocuklarla sohbet ederek, isteklerini ve sorunlarını dinledi.
Editör: Pusula Gazetesi