Zonguldak Belediyesi 11. Karadeniz Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali&[#]8217;ne katkısı bulunan Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Demirel&[#]8217;e Teşekkür Belgesi verdi.
Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref adına Türk Hava Kurumu&[#]8217;nu ziyaret eden Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır &[#]8220;Türk Hava Kurumu Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Demirel&[#]8217;e festivalimize verdiği destekten dolayı teşekkür etmek ve bu vesile ile teşekkür belgemizi vermek için ziyaret etmiş bulunuyorum. THK ülkemizin çok önemli kurumlarından biridir. Öncelikle tüm halkımız sahip çıkmalıdır. Zonguldak Şubesi olarak geçmiş yıllardaki festival desteklerini bu yıl da gösterdiler. Demirpark AVM&[#]8217;de açılan THK resim sergisi halkımızın büyük beğenisini kazandı. Zonguldak&[#]8217;ta yaşayan diğer şehirlerimizin kişileri bu sergi sayesinde memleketlerini yad etmiş oldular. Festival çerçevesinde yapılması planlanan motorlu yamaç paraşütü gösterisi ve Zonguldak&[#]8217;ı havadan görüntüsü çekim işlemleri ne yazık ki yağmur engeli nedeniyle yapılamadı. Kurum olarak 2008 yılında yapılan gökyüzünden Zonguldak manzaraları bugüne kadar bu alanda yapılan en büyük hizmetlerden biriydi. Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı&[#]8217;nın çalışmasından dolayı Zonguldak halkı ve belediyemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fakat bunun gelecekte daha geniş kapsamlısının Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından şehrimizin tamamını kapsayan bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Ayrıca Zonguldak halkının kurban derilerini, fitre ve zekâtlarını Türk Hava Kurumu&[#]8217;na bağışlayarak bu konuda hassas davranması mutluluk vericidir. Bu sayede Türk Hava Kurumu daha güçlenecek, çok daha yararlı hizmetler verebilecektir. Hüseyin Demirel&[#]8217;in şahsında Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu&[#]8217;na ve tüm THK çalışanlarını başarılı çalışmalarını kutlar, gösterdikleri yakın ilgiye teşekkür ederiz&[#]8221; dedi.
Türk Hava Kurumu Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Demirel kurumun halkın destekleri ile geliştiğini özellikle yaz aylarında baş gösteren orman yangınlarının asgariye indirilmesi için yangın helikopterlerinin alınmasındaki çabaları sağlık konusunda hava ambulansı için yapılan çalışmaları anlattı. Demirel, Zonguldaklıların kurban derisi fitre ve zekatlarında Türk Hava Kurumu&[#]8217;nu tercih etmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını bu sayede kurum hizmetlerinin daha geniş alanlarda yapılmasının sağlandığını belirtti.
Editör: Pusula Gazetesi