Zonguldak&[#]8217;taki maden ocaklarında çekimleri devam eden &[#]8216;Madendeki Tuzak&[#]8217; isimli filmin ekibi, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu&[#]8217;yu ziyaret etti.
Çekimleri Zonguldak&[#]8217;ın maden ocaklarında ve çeşitli yerlerinde süren Madendeki Tuzak isimli filmin ekibi, Genel Maden İşçileri snedikasını ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren GMİS Genel Başkanı Muslu, madenciliğin zor bir meslek olduğunu ve bu zor mesleğin bir sinema filminde konu edilmesini önemli bulduklarını belirterek, filmin çekimi için gereken desteği sağlayacaklarını kaydetti. Zonguldak Valisi Erdal Ata&[#]8217;yı da ziyaret eden film ekibinden başrol oyuncusu ve yönetmenlerinden Halit Sunal ise, &[#]8220;Zonguldak halkı olduğu gimi Vali Erdal Ata ve GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu da bizi çok sıcak karşıladı. Maden ocaklarında yapılacak olan çekimlerimiz için gerekli izinler gibi konularda yardımcı olacaklarının sözünü verdiler. Daha once de görüştüğümüz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık7ta bazı sorunlarımız noktasında destek sözü vermişti. Verilen sözlerin tutulacağına ve gerekli desteğin verileceğine inanıyorum&[#]8221; diye konuştu.
Filmin yapım yönetmenliğini yapan Cemil Kızılarslan, başrol oyunculuğunu ise ünlü oyuncu Kemal Sunal&[#]8217;ın amcası Halit Sunal ve Suna Çakır ile paylaşıyor. Ayrıca filmin ana karakterlerinin arasında ise bir sure once beyin felci geçiren Sırrı Elitaş&[#]8217;ın yanı sıra, Ethem Akpolat, Gazi Elçi, Yavuz Karakaş, Nuri Alço, Erhan Arslan, İbrahim Korkunç, Eda Akçuf, Açelya Gavca, Burcu Avcı, Eçelya Avcı gibi ünlü isimler de bulunuyor. Ayrıca filmde 30&[#]8217;u aşkın figüran gorev alıyor.
Editör: Pusula Gazetesi