Devrek MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) ilçe başkanlığına atanan Adem Külcü İl Başkanı Mustafa Korkutan nezaretinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çınar Otel&[#]8217;de bir araya geldi.
Düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Toplantısında MHP İl Başkanı nezaretinde bir araya gelen MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan ve Devrek İlçe Teşkilatı Devrek İlçe Teşkilatına yeni atanarak İlçe Başkanlığını görevine başlayan Adem Külcü ve yeni belirlenen Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen dayanışma ve kaynaşma toplantıda konuşan Devrek MHP İlçe Başkanı Adem Külcü, &[#]8220;Devrek İlçe Başkanlığına beni layık görenlere içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bu görevi layıkıyla en iyi şekilde yürütmeye gayret edeceğiz. Bu görev ben ve arkadaşlarım için kutsal bir görevdir. MHP&[#]8217;li olmak bir ayrıcalıktır. Türk milleti var olduğu sürece MHP bayrağı ilelebet dalgalanmaya devam edecektir. İl başkanıma ve yöneticilerine bana ve arkadaşlarıma bu görevi verdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan ise, &[#]8220;Devrek İlçesine yeni atanan Adem Külcü ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Devrek MHP İlçe Teşkilatının kuruluş aşaması bugün itibarıyla tamamlanmıştır. Ben inanıyorum ki arkadaşlarım bu görevi ey iyi şekilde yerine getirmek için bütün gayretlerini sergileyeceklerdir. Devrek ilçemizde uzun zamandan bu yana teşkilat kurma çalışmalarımız devam ediyordu. Sağ olsun Adem arkadaşımız bu göreve talip oldu. Türkiye&[#]8217;nin sigortası olarak değerlendirilen MHP kadrosunda yer almak ayrıcalıktır. Yeni oluşturulan teşkilatımız Devrek&[#]8217;imize, sizlere ve vatanımıza hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.12 Eylülde yapılacak olan Referanduma da MHP olarak hayır diyeceğiz.&[#]8221; Dedi.
Düzenlenen &[#]8220;Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı&[#]8221;na, Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, Kızılay Başkanı Nihat Aygün, Devrek Esnaf Odası Başkanı Adnan Keklioğlu, Zonguldak Bakkallar Odası Başkanı Şükrü Küçükali, Çaycuma İlçe Başkanı Önder Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının ardından MHP Teşkilatına yeni katılan 20 kişiye İl Başkanı Mustafa Korkutan ve Devrek İlçe Başkanı Adem Külcü tarafından rozetleri takıldı.
Editör: Pusula Gazetesi