Ereğli´de Zafer Aksoy (14) ve Asım Özcan´ın (14) bindiği bisiklete otomobil çarptı. Bisikleti kullanan Asım Özcan ağır yaralandı.


Kaza, Ereğli´ye bağlı Uzunçayır Mahallesi Yağmur sokakta dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zafer Aksoy ve Asım Özcan isimli iki kafadar, aynı bisiklete binerek mahallede tur atmak istedi. Asım Özcan´ın evinin önünden bisiklete binen iki arkadaş, yola çıkmak üzereyken bisikletin freni patladı. Yola aniden çıkan bisikleti fark edemeyen ve hızlı olduğu iddia edilen Abdurrahim Doğan (36) idaresindeki 67 TT 720 plakalı araç, bisiklete çarptı. Kazanın ardından mahalleli yaralı Asım Özcan´ın yanına koştu. Ayaklarından ve başından yaralanan Asım Özcan için olay yerine ambulans istendi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri zaman geçirmeden yaralıyı Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırdı.


Kazayı duyan Özcan ailesi ve yakınları olay yerine geldi. Emniyet Ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için araç sürücüsü Abdurrahim Doğan´ı ekip otosuna bindirdi. Sinirli olan aile, araç sürücüsüne ulaşabilmek için ekip otosunun yanına kadar geldi. Araç sürücüsünü ekip otosundan indirmek isteyen aile yakınlarına polis müdahale etti. Özcan ailesinin küfürlerine dayanamayan araç sürücüsü Abdurrahim Doğan´ın yaşlı bir akrabasının "Yeter artık küfür etmeyin" demesi üzerine ortalık bir anda karıştı.



AİLE, ŞAHSIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ


Küfürlerine devam eden aile, yaşlı adama saldırmak istedi. Özcan ailesini çevre halkı ve polisler engellerken, yaşlı adam, "Yapılan yanlış. Yazıktır. Olan olmuş. Kaza bitmiş. Şimdi ne deseniz de hiçbir şey geri gelmeyecek. Küfür etmeyin artık" dedi. Çevre sakinlerinin de Özcan ailesi ile konuşması sonrasında aile fertleri sakinleşti. İki yaralı için geç geldiği iddia edilen ambulansa tepki gösterildi.


Asım Özcan´ın birçok yerinde kırıklar meydana geldiği tespit edildi. Sürücü Abdurrahim Doğan ise, ifadesinin alınması için Bağlık Karakolu´na götürüldü. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi