Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç ve beraberinde Meclis Başkanı Zeki Us, Kdz Ereğli Deniz Ticaret Odası Başkan yardımcısı Ali Doğru Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç&[#]8217;ı ziyaret etti. Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım&[#]8217;ında onay verdiği Alaplı Limanı için Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç ve Alport Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı İsmet Yılmaz&[#]8217; a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç
Alaplı ya yapılacak olan liman projesinin Alaplı, Ereğli ve bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Liman Projesini en başından beri desteklediklerini belirten Genç, &[#]8221;Alaplı Ereğli ve bölgemiz için böylesi bir yatırımın, Sanayicilerimizin rekabet etmedeki en büyük sorunu olan nakliye sorununa çare olacaktır. Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak hertürlü desteği vermeye hazırız&[#]8221; dedi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç&[#]8217;da Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, Meclis Başkanı Zeki Us, Kdz Ereğli Deniz Ticaret Odası Başkan yardımcısı Ali Doğru&[#]8217;nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Ziyaretinizden ve projeye verilen destekten dolayı son derece memnun oldum. Kdz Ereğli ve Alaplı her zaman bir bütündür. Biz birlikte daha çok işler başaracağız çünkü bölgemizin ortak ihtiyaçlarını biliyoruz. Liman ile birlikte Ereğli ve Alaplı Organize Sanayi Bölgelerinin yatırımcı için cazibe merkezi olacaktır işadamlarının buraya yatırım yapmak için sıraya gireceğini hayal etmek zor değil. Böylelikle bölgemizin bir cazibe merkezi ve bir sanayi üssü olacağını önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz inşallah&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi