Gölge Bilardo Spor Salonu tarafından her hafta sonu geleneksel olarak getirilmeye çalışılan Özel Turnuva, Pazar günü bilardo severleri bir araya getirdi. Her hafta sonu yapılması planlanan Gölge Bilardo Özel Turnuvası´na kayıt yaptıran herkesin katılabileceği birinci olan sporcuya özel bir ödülün beklediği öğrenildi.
Gölge Bilardo Spor Salonu sahibi Yusuf Seki, bilardo sporunun yaz ayındaki durgunluğu canlandırmak ve sporcuları faal tutmak için kendi çabalarıyla bu turnuvayı düzenlediklerini kaydetti. Konu hakkında açıklama yapan Seki, "Bilardo sporu Zonguldak´ta geliştirmek ve her kesime yaymak adına, kendi çabalarımızla her hafta sonu özel turnuva düzenleyeceğiz. Bu hafta sonu düzenlediğimiz turnuvaya 16 sporcu katıldı. Katılmak isteyen Bilardoseverler kayıt yaptırarak her hafta sonu turnuvaya iştirak edebilir. Katılım sayısı kaç olursa olsun müsabakalar yapılacaktır.
Son Şampiyon Ali Kefeli ve üst düzey sporcuların yer aldığı turnuvamıza, Bartın, Devrek ve Çaycuma´dan da misafirlerimiz yer alıyor. İlerleyen senelerde çevre illerin katılımıyla daha geniş kapsamlı turnuvalar düzenlemeyi planlıyoruz. " dedi.
Editör: Pusula Gazetesi