Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında rekoru kırılarak, 10 saatte 226 ünite kan toplayan Emniyet Müdürü İsmail Baş&[#]8217;a teşekkür plaketi verildi.
Alaplı Emniyet Müdürlü İsmail Baş&[#]8217;ın makamında gerçekleşen plaket törenine, Zonguldak Kan bankası müdürü Dr. Ömer Selim Alan, Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş da, kan bağışı kampanyasına katılımın yüksek olmasından dolayı memnun olduklarını belirtti. Baş, &[#]8220;Başta Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği Başkanımız Hikmet Ulukaya´ya, Kızılay Şube Başkanı Hayri Yiğit´e, kampanyaya destek veren iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve tüm katılımcılarımıza ve Zonguldak Kan Merkezi çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Alaplı Emniyet Müdürlüğü Kan Kampanyasının rekor katılım olan 226 ünite kan toplanması ile sonuçlanmasından ayrıca memnunluk duyuyorum. Herkese tekrar teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Zonguldak Kan Bankası müdürü Dr. Ömer Selim&[#]8217;de konuşmasında Alan Alaplı Emniyeti&[#]8217;nin koordineli bir kampanya yaptığını bunun diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması gerektiğini belirterek Emniyet Müdürü İsmail Baş&[#]8217;a kan bağışı kampanyasındaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi