Zonguldak´ın Çaycuma ilçesi Karapınar Beldesi´nde düzenlenen Şemsi Denizer 6. Geleneksek Futbol Turnuvası´nda şampiyon olan takıma boğa, üçüncüye koç, aynı turnuva kapsamında düzenlenecek trap atışı yarışlarında otomatik silah verileceği belirtilirken, halat çekme yarışmasının ödülü ise keçi olacağı bildirildi.
Karapınarspor Kulüp Başkanı ve Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Bayram Yüksel, geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6.sı düzenlenen Futbol Turnuvası´nı daha kapsamlı bir şekilde düzenlediklerini kaydetti. Tertip Komitesi Başkanı Yüksel, 11 Temmuz Pazar günü finali düzenlenecek turnuvada şampiyon olan takıma boğa, ikinci olan takıma ve en centilmen takıma kupa, üçüncü olan takıma koç, gol kralına krampon, en iyi kaleciye ise eldiven hediye edileceğini kaydetti. Turnuva kapsamında trap ve halat çekme
yarışmalarının da yapılacağını anlatan Yüksel, trap atışları şampiyonuna otomatik tüfek, halat çekme yarışmasında şampiyon olan takıma ise keçi verileceğini ifade etti.

MÜTHİŞ HEYECAN
12 takımın katıldığı turnuvada, 4´er takımla oluşturulan 3 grupta yapılan mücadelenin ardından 8 takım çeyrek finale yükselmişti. Tamamlanan çeyrek final müsabakalarının ilk gününde Güzeloğlu Köyüspor, Durmuşlar Toprakspor ile karşılaştı. 1-1 biten müsabakayı penaltılarda skoru 3-5 yapan Durmuşlar Toprakspor ilk tur atlayan takım oldu. Aynı günün ikinci maçında ise İhsanoğlu Gençlikspor, Terzilerspor ile 1-1 berabere kaldı. Rakibini penaltılarda 5-4 yenen İhsanoğlu Gençlikspor, bir üst tura çıktı.
Turnuvanın ikinci günü ilk maçında Onbirçelikspor, Yeniköyspor´a 0-5 yenildi. Farklı galibiyetle Yeniköyspor farklı galibiyetle adını yarı finale yazdırırken, son maçta ise Serdaroğlu Köyüspor, Çukurspor´u 3-1 yenerek, yarı finale çıktı. 4 Temmuz Pazar günü yapılacak yarı final maçlarında saat 16.00´da Durmuşlar Toprakspor-İhsanoğlu Gençlikspor ile saat 18.00´de oynanacak müsabakada ise Serdaroğlu-Yeniköy ile eşleşti.
Tüm futbol severleri turnuvaya davet eden Yüksel, "Tüm spor ve piknik severleri turnuvamıza bekliyoruz. Tüm insanları yoğun iş stersinden nefes almaya ve eğlenmeye davet ediyoruz. İnsanlara pişman olmayacakları gün yaşatacağız" diye konuştu. Yüksel ayrıca, turnuvanın final günü düzenlenecek olan trap atışları ve halat çekme yarışmalarına katılım için müracaatların ise aynı gün yapılabileceğini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi