Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Çaycuma Devlet Hastanesi ek binası için gelen ödenekle birlikte yapım ihalesinin gerçekleşeceğini söyledi.
Artan hasat sayısıyla ek binaya ihtiyaç duyulduğunu belirten Çolakoğlu; &[#]8220;Çaycuma Devlet Hastanemiz son dönemlerde yapılan doktor atamaları ve başarılı çalışmaları sonucunda iyi bir yol kat ederek en iyi şekilde hizmetini sürdürmektedir. Çaycuma Devlet Hastanemiz sadece ilçemizin değil, Devrek ve Gökçebey&[#]8217;deki vatandaşlarımızın da tercih ettiği bir hastane haline gelmiş, bu gelişmeler neticesinde günlük bakılan hasta sayısı binlere ulaşmıştır. Ancak Çaycuma Devlet Hastanemizde bu gelişmeler sonucunda ek bina ihtiyacı doğmuştur.
Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Çaycuma Belediye Başkanımız Mithat Gülşen&[#]8217;in girişimleri ile milletvekillerimizin de desteği sonucu ek bina ihtiyacı Sağlık Bakanlığı&[#]8217;mıza iletilmiştir. Bu talebimiz doğrultusunda Bakanlığımız bu konudaki duyarlığı gecikmemiş, Bakanlık birimlerinin çalışmaları başlamış, proje ihalesi yapılmış ve bitirilmiştir.
Yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi için 1 milyon TL ödenek çıkmıştır. Çaycuma Devlet Hastanesinin ek binası için en kısa zamanda yapım ihalesi gerçekleşecek ve inşaat çalışmaları başlayacaktır. Çaycuma halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak modern bir ek bina halkımızın hizmetine sunulacaktır&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi