TED Zonguldak Koleji Vakfı anasınıfı öğrencisinin hazırladığı yılsonu resim sergisi dün Konak Otel altında açıldı.
TED Zonguldak Koleji Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Bahadır, çocukların yıl boyunca yaptığı emeklerin sergisinin iki gün halka açık olacağını söyledi. Vakıf okulu olduklarını ve etkinliklerini kar amaçlı değil, sosyal amaçlı yaptıklarını belirten Bahadır; "Anasınıfı öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladıkları çalışmalardan oluşan resim sergisini açmış bulunuyoruz.
TED Zonguldak Koleji´nde eğitim gören öğrencilerimiz Atatürkçü ve ilkesini, milletini seven, kendini güvenen ve en önemlisi yabancı dil yetenekleri çok iyi bizde üç dil bilen nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bunun için biz özellikle beş yaş grubundaki çocuklarımıza yabancı dil eğitim veriyoruz. Sergimizde de belli olduğu gibi bizim en çok önem verdiğimiz sosyal etkinlikler. Anasınıfı öğrencilerimizde uzman eğitimcilerimizden eğitim veriyoruz. Çocuklarımıza bu konuda branş dersi veriyoruz.
Anasınıfı öğrencimizi zaten ilköğretime hazırlıyorduk, ilköğretimle birlikte de tüm okulumuzun öğrencilerinin başarıda ayağa kaldırıyoruz. Çocukların yıl içinde yaptıkları bütün çalışmalarından örnekler oluşturduğumuz sergimizi velilerimize ve Zonguldak halkına sunduk. Biz vakıf okuluyuz, amacımız kar değil, sosyal amaçlı etkinlikler yapıyoruz. Biz sadece çocuklarımızın iyi yetiştirilmesini istiyoruz. Bu nedenle vakfımız çocuklarımız için yapılan hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Sergiyi iki gün olarak planladık. Anasınıfımızın toplam 60´a yakın öğrencinin el emeği var. Çocuklarımızın yıl boyu uğraştığı emeklerini sergiliyoruz. Çocuklarımız her alanda kendilerini çok iyi gösteriyorlar" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi