Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Tahir Buyurucu, Genel Sekreter Naim Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;i makamında ziyaret ederek spora verdiği katkılardan dolayı plaket verdiler.
Zonguldak ASKF Başkanı Tahir Buyurucu, ziyarette yaptığı açıklamada, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;in sporun içinden gelen bir Belediye Başkanı olmasından dolayı şanslı olduklarını ifade ederek, &[#]8220;Çaycumaspor&[#]8217;un yeni Başkanını ve Yönetim Kurulunu medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçe genelinde gerek tesisleşme yönünde gerekse yeni sahaların yapımı konusunda ortaklaşa çalışarak Çaycuma amatör sporunu gerektiği yerlere getirmek için hep beraber çalışmalıyız&[#]8221; şeklinde konuştu.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de ziyaretten duyduğu memnununiyeti dile getirirken; &[#]8220;Bana verilen plaketten son derece memnun kaldım. Bizler Belediye olarak Çaycuma&[#]8217;da tüm spor kulüplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şu anda toprak sahamızın sentetik olması için tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul&[#]8217;a gidip Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımızı ziyaret ederek sahanın yapılması için gerekli işlemleri başlatacağız&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi