Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası&8217;nın (SMMMO) yeni başkanı Aykut Oktay Ulu, Bartın Aktif İşadamları Derneği&8217;nin (BAKİAD) kahvaltılı istişare ve danışma kurulu toplantısına katıldı. Beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Şamil Keser, Mustafa Fındık, Tuncay Maden, Muhammet Demiray ve oda personeli Aylin Yılmaz&8217;dan oluşan heyetle birlikte BAKİAD&8217;a gelen Ulu, Dernek Başkanı Birol Dikyurt ve yönetimi ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Aykut Oktay Ulu Başkanlığındaki Bartın SMMMO Yönetim Kurulunu tebrik eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, toplantıda yaptığı konuşmada &8220;Bartın SMMMO genel kurulu neticesinde genç ve dinamik kişilerden oluşan bir yönetim kurulu oluşturdunuz. Yeni yönetim kurulunu kutluyorum. Sizlerin Bartın&8217;ın kalkınmasına ve gelişmesine önemli katkılar yapacağınıza inancımız tamdır&8221; dedi.


Projeler ivme kazandıracak


Havaalanının açılması, BAKKA&8217;nın işlevi, demiryolu projesinin hayata geçmesi, üniversiteleşmenin tamamlanması, yeniçağ duble yolunun bitirilmesi gibi unsurların tam anlamıyla hayata geçmesi halinde Bartın&8217;ın turizm ve sanayi alanında önemli bir ivme kazanarak gelişeceğini dile getiren BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, dernekleri hakkında bilgiler vererek TUSKON Dünya Ticaret Zirvesi 2010 programı hakkında açıklamalarda bulundu. Bartın SMMMO&8217;ya çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Dikyurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bartın SMMMO Yönetim Kurulu olarak Bartın&8217;daki sivil toplum kuruluşu örgütleriyle dirsek temasında bulunacaklarını anlatan SMMMO Başkanı Aykut Oktay Ulu ise BAKİAD&8217;ın faaliyetlerini takip ettiklerini söyledi.


İşbirliğine hazırız


Kentin kalkınması ve gelişmesi için BAKİAD&8217;la ortak projeler yapabileceklerini belirten Başkan Aykut Oktay Ulu, işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. Ön muhasebe alanında personel bulma sıkıntısı yaşandığına dikkat çeken SMMMO Başkanı Aykut Oktay Ulu odaları bünyesinde bulunan deneyimli ve tecrübeli eğitmenlerle muhasebe alanında personel bulma ve çalışan personelin eğitimi konusunda önümüzdeki günlerde çalışmalar başlatacaklarını kaydetti. Bartın&8217;ın kalkınması ve gelişmesi için SMMMO olarak ellerinden gelen her türlü gayret ve çalışmayı göstermeye hazır olduklarını belirten Başkan Aykut Oktay Ulu değişik çalışma ve projelerin hazırlık aşamasında olduğunu sözlerine ekledi.



Editör: Pusula Gazetesi