Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Gelikspor'da hareketli günler yaşanıyor. Ligin son haftasında Kilimli Belediyespor'da 2-1 yenilerek liderliği rakibine kaptıran mavi-beyazlı ekipte bu maçın ardından antrenör Gökhan Konmuş da istifa etmişti.
Gelikspor yönetimi ilk olarak antrenör sorununu çözüme kavuşturmak için 2 aday ile temasa geçti. Kısa sürede antrenör sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirten Gelikspor yönetimi ardından takıma 4 transfer yapılacağını belirtti.
İYİ TRANSFERLER YAPILACAK
Gelikspor yönetimi, Giresun, Göreme, Ankara ve Bartın'da forma giyen sağ açık, sol açık, stoper ve santrafor bölgesine transferleri bitirdi. 4 oyuncuyla prensipte anlaşan Mavi Beyazlı yönetim, transfer sezonun açılmasıyla bu transferlere resmi imzayı attıracak.
HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, ''İlk olarak antrenör sorununu çözeceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerde göreceksiniz ki ikinci yarı çok farklı olacak. Hoca konusunda şuanda çalışmalarımız devam ediyor. Bir kaç gün içerisinde netleştirerek açıklayacağız.Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Gelik halkı bizlere inansın inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Gelikspor'a gönül verenlerin içi rahat olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi